Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η καλή η μέρα απο.. χθες φαίνεται..

Όχι, δεν έχασα, ούτε έπιασα τίποτα τραγικό χθες.. Απλά, ένα περιστέρι αθώο, φρόντισε να με φτιάξει για την σημερινή μέρα! Χέσιμο στο μπουφάν = λεφτά! Χαχαχα! Πάμε σοβαρά τώρα, η σημερινή μέρα με βρίσκει με πολύ διάθεση για προβλέψεις, το μεγάλο πρόγραμμα ευνοεί και πάμε να δούμε μία μία τις προτάσεις που έχω ετοιμάσει.



Πρόταση 

Νότιγχαμ - Κόβεντρι    Νίκη της Νότιγχαμ (1,80)

Μπρέσια - Μοντένα     Νίκη της Μπρέσια (1,73)

Χέρεφορντ - Σουίντον   Νίκη της Σουίντον (1,67)

Απόδοση 5,20      

Ποντάρισμα 100 μονάδες




Νίκη εξάποντο για την Νότιγχαμ που πρέπει να ξεπεράσει τα όποια άτυχα τελευταία αποτελέσματα και να επαναλάβει απλά μία ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι στην αδύναμη φαινομενικά Κόβεντρι. Αν δεν γίνει ούτε τώρα, άξια της μοίρας της..

Η Μπρέσια παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, η άμυνα της είναι πραγματικό μπετόν, η ομάδα πλέον ρολάρει για τα καλά και αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν στο κυνήγι για μία θέση στην εξάδα και την διεκδίκηση της ανόδου στην Σέριε Α. Πάντως αυτή την στιγμή, δείχνει ότι έχει όλη την ποιότητα και τα φόντα να τα καταφέρει..

Η Χέρεφορντ είναι για 8 ματς χωρίς νίκη στην έδρα της, και έτσι προβλέπεται να συνεχίσει απέναντι στην ποιοτικότερη ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση, την Σουίντον, η οποία έρχεται απο μία εξαιρετική νίκη απέναντι στην Κρόουλι με 3-0, 6 σερί νίκες και πάει λέγοντας.. Τα πράγματα είναι ρευστά στην κορυφή, και περιθώρια για απώλειες μάλλον δεν υπάρχουν για την Σουίντον..




Πάμε σε καλύτερες αποδόσεις που πιστεύω αξίζει να κυνηγήσουμε..

Πρόταση

Μπαρνέτ - Σριούσμπερι     Νίκη της Σριούσμπερι (2,20)

Λοριάν - Λιλ                      Νίκη της Λιλ (2,25)

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός     Νίκη του Παναθηναϊκού (1,80)

Απόδοση   8,91

Ποντάρισμα 100 μονάδες

Η Σριούσμπερι είναι σταθερή ομάδα, έχει απο τις καλύτερες φόρμες της κατηγορίας, σε αντίθεση με την Μπαρνέτ, που παραπαίει αυτή την στιγμή.. Οι αποδόσεις με οδηγούν στο διπλό καθώς υπάρχει το μομέντουμ, και θα πάω με αυτό..

Η Λιλ, είναι μία ομάδα παρεξηγημένη, άτυχη, αλλά πιστεύω πως έχει την ποιότητα να ανατρέψει το σκηνικό και να κρατήσει τα πρωτεία για την πολύτιμη 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, απέναντι σε μία Λοριάν, που αγνοεί εδώ και πολλά παιχνίδια την νίκη και τις καλές εμφανίσεις.. Άλλο ένα δεν θα την βλάψει καθώς, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και οι απουσίες που έχει θα βοηθήσουν την ταλαντούχα Λιλ, να φύγει με το ροζ φύλλο απο την έδρα της Λοριάν.

Για τον Παναθηναϊκό δεν έχω να πω πολλά.. Πείσμα, αποφασιστικότητα, πάθος, τύχη.. Απο την άλλη, ο Εργοτέλης, έχει ελλείψεις, όπως και ο ΠΑΟ, καίγεται για βαθμούς, όπως και ο ΠΑΟ, αλλά δεν έχει την ποιότητα να υπερισχύσει σε μία μάχη δίχως αύριο για τους διεκδικητές του τίτλου.. Το κίνητρο του +5, αλλά και η απόδοση μας οδηγούν στα δεξιά..

Καλή επιτυχία..


Δεν υπάρχουν σχόλια: