Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή... κοντή γιορτή!



Η χθεσινή μέρα πέρασε, όλα καλά, όλα ωραία, αλλά δεν υπάρχει καιρός για σχόλια.. Η σημερινή Κυριακή, έχει μικρότερο πρόγραμμα, αλλά κρύβει εξίσου καλές επιλογές με το Σάββατο..



Πρόταση

Ουντινέζε - Κάλιαρι      Νίκη της Ουντινέζε (1,95)

Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης   Νίκη της Ατλέτικο (1,88)

Μπιλμπάο - Μάλαγα           Over 2,5 goal (1,87)

Απόδοση: 6,78

Ποντάρισμα   141 μονάδες


Η Ουντινέζε δεν έδωσε την χαρά στους οπαδούς της, με εύκολη νίκη επι του ΠΑΟΚ, τώρα όμως, θέλει να καθαρίσει σιγά σιγά την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ, και να περάσει μπροστά απο την Λάτσιο σε περίπτωση που αυτή στραβοπατήσει στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Παλέρμο. Καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρει η Ούντινε, και η καλή απόδοση μας ελκύει στο ποντάρισμα της νίκης της..

Η Ατλέτικο πάει τρένοοοο.. Έρχεται με φόρα απο το διπλό στην Ρώμη, με νίκη χτυπάει ακόμα και 4η θέση και η Χιχόν δεν θα σταθεί εμπόδιο.. Άμυνα για σεμινάριο πλέον απο την Ατλέτικο του Σιμεόνε, η επίθεση της Χιχόν δεν πετάει και φωτιές.. Η αμυντική γραμμή της φορμαρισμένης Ατλέτικο θα μας δώσει τις λύσεις σε αυτό το παιχνίδι..

Μπιλμπάο και Μάλαγα συγκρούονται σε ένα ματς που θα κατευθύνει τους φετινούς στόχους της κάθε ομάδας.. Η Μπιλμπάο έχασα με ανατροπή στην Ρωσία, το μυαλό όλων θα είναι στον επαναληπτικό, αλλά παρόλα αυτά δεν θα αφήσουν αυτό το κρίσιμο παιχνίδι να φύγει απο τα χέρια τους.. Θα παλέψουν, θα μοχθήσουν.. Το ίδιο αναμένουμε και απο την Μάλαγα που ακόμα.. χρωστάει την απόδειξη για τα λεφτά που έχει ξοδέψει σε μεταγραφές.. Ανοιχτό ματς λοιπόν, και λίγη τύχη, μας οδηγούν στο over 2,5 goal..

Καλή τύχη σε όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: