Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σήμερα αν και είναι Παρασκευή και το πρόγραμμα με τους  αγώνες είναι μικρό μερικά παιχνίδια αξίζουν την προσοχή μας.  Ως πρώτη επιλογή αξίζει να επικεντρωθούμε στο ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ. οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη.
Ο  Ολυμπιακός  θέλει την για να διατηρηθεί στο -2 από τον ΠΑΟ και να περιμένει τυχόν στραβοπάτημα του, αφετέρου η Α.Ε.Κ  θα επιδιώξει μια νίκη γοήτρου  για την περσινή ντροπιαστική εμφάνιση της.  Οπότε θα προτιμήσουμε να παίξουμε OVER.
To επόμενο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην   Τβέντε και την Χέρκουλες   εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής  και  συνεπώς  θα μπορούσαμε να παίξουμε στην νίκη της Τβέντε ή στο OVER.               
To επόμενο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ και   ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ. Σε  αυτό τον αγώνα θα ποντάρουμε στον άσσο της  γηπεδούχο ομάδα διότι η φιλοξενούμενη βρίσκετε στο τέλος της βαθμολογίας και αναμένετε ένα εύκολο βράδυ.
Τελευταίος αγώνας για σήμερα είναι ανάμεσα στην Μπράγκα και την Σέτεμπουλ. Η Μπράγκα βρίσκετε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει την νίκη από την άλλη η Σέτεμπουλ  έχει σκοράρει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια οπότε μια καλή επιλογή θα ήταν το over.

Δεν υπάρχουν σχόλια: