Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ευκαιρίες και αναβολές..

Σάββατο σήμερα, μια σειρά απο πολλούς αγώνες ακολουθεί, αλλά και πολλοί αγώνες κυρίως των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας έχουν αναβληθεί και ίσως ακολουθήσουν και άλλοι. Πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες λοιπόν για σήμερα, που θα αναλύσουμε στην συνέχεια.


Από την Πρέμιερ Λίγκ στην Αγγλία, το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Λίβερπουλ ξεχωρίζει σήμερα. Οι δύο ομάδες στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για την φετινή χρονιά, έκαναν δύο Goal/Goal στο Άνφιλντ με σκορ 1-1 και 2-1 για την Λίβερπουλ. Θα ξεφύγουμε κάπως από αυτό καθώς η ομάδα του Μάντσεστερ δείχνει ένα πείσμα να την καταβάλει, ένα πείσμα που δείχνει πρωταθλητή και μπροστά στους θεατές της, θα θέλει σίγουρα να στρέψει την πίεση στην έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, την Σίτυ. Το over 2,5 σε απόδοση 1,87 δεν είναι κακό, καθώς η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, απο τους προπονητές μέχρι και τους παίκτες (το περιστατικό με τον Σουάρες και τον Εβρά έχει επηρεάσει αρκετά και τις δύο ομάδες) θα μας δώσει δυνατές μονομαχίες, και πάθος για νίκη και απο τις δύο ομάδες.

Κατηφορίζοντας στην Τσάμπιονσιπ, ο άσσος της Χαλ στο 1,70 πιστεύω πως έχει αξία αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Χαλ στην έδρα φέτος και με μισό μηδέν καταφέρνει να παίρνει νίκες σημαντικές που θα την φέρουν ακόμα και σε θέση για τα play-off. Η Μπρίστολ δεν είναι σε καλή κατάσταση, στα 3 τελευταία παιχνίδια της εκτός δεν έχει σκοράρει και έχει χάσει και η καλή άμυνα της Χαλ μας οδηγούν στον άσσο.

Ένας άσσος με νόημα 6ποντου, είναι αυτός της Νότιγχαμ. Στην έδρα της, μία απο τις τελευταίες της ευκαιρίες να επανέλθει στο κόλπο για την παραμονή στην κατηγορία. Η Γουότφορντ δεν καίγεται άμεσα για βαθμούς, δεν κυνηγάει την άνοδο και δεν κινδυνεύει τώρα. Ομάδα με ιστορία η Νότιγχαμ, και στο 2.10 οι τιμές για την νίκη της. Το κίνητρο είναι η βάση στην επιλογή αυτή.

Στην 1η κατηγορία της Αγγλίας, θα γίνουν μόνο 4 παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νησί. Αμφίρροπες αναμετρήσεις και οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν τον ρόλο τους. Καλύτερα να μην συμμετέχουμε, αν και το over 2,5 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενάντια στην αδύναμη Γουίκομ αμυντικά, σε απόδοση 1,62 θα μπορούσε να είναι μία επιλογή.

Στην 2η κατηγορία της Αγγλίας, 3 θα είναι τα ματς που θα γίνουν. Απο αυτά, μου αρέσει το Goal/Goal της Τορκί με την Σριούσμπερι για 2 φορμαρισμένες ομάδες σε απόδοση 1,72. Η Τορκί πάει τρένο, η Σριούσμπερι δεν είναι στο τοπ της απόδοσης της, όμως τα δείγματα που έχει δείξει είναι πολύ καλά.

Αυτά μέχρι στιγμής..
Θα ακολουθήσουν περισσότερες προβλέψεις στην διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: