Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η μάχη στο.. Νησί




Τρίτη σήμερα, νέα εβδομάδα, νέα σειρά αγώνων, αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς δεν με ενθαρρύνουν ούτε το πρόγραμμα, ούτε κάποιες κακές αποδόσεις. Ψάχνω εδώ και ώρα για κάποιες ευκαιρίες και κατέληξα σε ορισμένα ματς που μπορούν να μας δώσουν ένα κέρδος..


Δεν αγγίζω Ρεάλ Μαδρίτης, δεν με συγκινεί κάτι. Μπορεί να νικήσει και εύκολα μάλιστα, αλλά αν έπαιζα κάτι θα ήταν μόνο fun bet κάποιο ειδικό στοίχημα.

Πάμε παρακάτω, στο Σαν Πάολο, όπου η Νάπολι υποδέχεται την Τσέλσι. Κακή η Τσέλσι, στήριξη ζητάει ο Βίλας Μπόας, αλλά δεν προβλέπεται να την έχει για πολύ ακόμα αν δεν βοηθήσουν και οι 11 παίκτες που παρατάσσει στο γήπεδο. Απο δύο σημαντικές νίκες έρχεται η Νάπολι που έχει φιλοδοξίες για μία καλή πορεία στην Ευρώπη, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω.. Έχει την ποιότητα απέναντι σε αυτή την Τσέλσι, αλλά θα μείνω μακριά απο αυτό το ματς..


Πρόταση


Μίλγουολ - Μίντλεσμπρο            Νίκη της Μίντλεσμπρο (2,95)

ΜΚ Ντονς - Μπέρι                      Over 2,5 goals  (1,75)


Κρου - Άκρινγκτον                      Over 2,5 goals (1,87)


Σουίντον - Σριούσμπερι               Goal/Goal     (1,91)


Απόδοση: 18,44


Ποντάρισμα: Θα ποντάρω 40 μονάδες σε μονό αποδεκτό την Μίντλεσμπρο, 50 μονάδες στην 3αδα με τα over και το γκολ-γκολ και 110 μονάδες στην 4αδα.


Και πάμε στα ωραία του Νησιού.. Θεωρώ ως μία καλή ευκαιρία, την νίκη της Μίντλεσμπρο απέναντι στην κακή Μίλγουολ, σε αποδόσεις αουτσάιντερ και με τις σημαντικές επιστροφές που έχει.. Ήρθε και ο καιρός να τα δώσουν όλα οι παίκτες της, να δείξουν πως άξιζαν τόσο καιρό που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις της Τσάμπιονσιπ και είναι μία καλή ευκαιρία να πετύχουν την νίκη καθώς το Σάββατο παίζουν κόντρα στην δυνατή Ρέντινγκ σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς.

Στο παιχνίδι των Ντονς με την Μπέρι, η διαφορά δυναμικότητας υπάρχει, η Ντονς θα θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι στην φαινομενικά αδιάφορη Μπέρι, και έχει την ποιότητα να πετύχει μία έυκολη νίκη μέσα στην έδρα της. Το θέαμα δεν θα λείπει καθώς η Ντονς έχει ενισχυθεί σημαντικά και ο περίφημος Άλαν Σμιθ, έχει δώσει ώθηση στην ομάδα και τον κόσμο. Όμως, ας μην ξεχνάμε και την Μπέρι που και αυτή μπορεί να σκοράρει σε ένα ανοιχτό ματς αφού δεν έχει τίποτα να χάσει..

Για το παιχνίδι της Κρου με την Άκρινγκτον θεωρώ ότι οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν και οι 2, καθώς προμηνύεται μάχη για μία θέση στα playoff, και έτσι θα επιλέξω το over αφού η Κρου στην έδρα της πετάει φωτιές, αλλά και η Άκρινγκτον είναι ομάδα που παλεύει και δεν θα αφήσει να περάσουν έτσι τέτοια παιχνίδια φωτιά.. Από βαριά ήττα έρχεται η Άκρινγκτον, αλλά τις απαντήσεις θα περιμένουμε να τις δούμε στο γήπεδο..

Η φορμαρισμένη Σουίντον υποδέχεται την Σριούσμπερι, στο ΜΑΤΣ της αγωνιστικής για την 2η κατηγορία της Αγγλίας. Σε καλό φεγγάρι και οι 2 ομάδες, δύσκολα πρόγραμμα για την Σριούσμπερι που την Δευτέρα θα υποδεχθεί την Κρόουλι, και πιστεύω πως η Σουίντον έχει τα προσόντα να σκοράρει και φυσικά θα πάει για την νίκη που της δίνει και βαθμολογική ανάσα. Απο την άλλη η Σριούσμπερι θέλει να βγει κερδισμένη απο αυτή την δύσκολη σειρά αγώνων και θα τα δώσει για να πάρει κάτι θετικό σε αυτό το εκτός έδρας ματς.

Καλή τύχη σε όλους.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: