Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή στα ταμεία!



Με διάθεση σήμερα, ξεκινάω τον δρόμο μου, ελπίζοντας σε μία επιστροφή στα δυνατά ταμεία.. Μεγάλο το πρόγραμμα, υπάρχουν επιλογές λογικές, επιλογές με ρίσκο, και εδώ θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε μερικές απο αυτές.. Για την Πέμπτη, το μόνο που έχω να πω είναι ότι βγήκαμε συν αλλά... μας τα χάλασε η αγαπημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.. 



Να ξεκινήσω απο την Λίντς; Ή να ξεκινήσω απο την Πόρτσμουθ; Η Λίντς έρχεται απο την επεισοδιακή νίκη στο Έλαντ Ρόουντ με ανατροπή απο 0-2 επι της Ντόνκαστερ, στις καθυστερήσεις και πλέον με νίκη θέτει τις βάσεις για την διεκδίκηση μίας θέσης στα playoff ανόδου. Η Πόρτσμουθ των χιλίων οικονομικών προβλημάτων, έχει και ατελείωτα αγωνιστικά προβλήματα, τραυματισμούς και τιμωρίες, της έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί και πλέον είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Καλύτερη ευκαιρία για τον νέο τεχνικό της Λίντς να ξεκινήσει με νίκη την θητεία του στην ιστορική αυτή ομάδα δεν θα έχει.. Να προσθέσουμε και ότι ακολουθεί πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον; Για μένα το ματς πάει δεξιά..

Τραγική η Μπρίστολ Σίτυ στα τελευταία της παιχνίδια, της προσθέτουμε και τον τραυματισμό ως το τέλος της σεζόν του εργαλείου της στο κέντρο Έλιοτ, ήρθε και έδεσε το γλυκό, για μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.. Στην Μπλάκπουλ μαζεύουν ακόμα τα κομμάτια τους απο την συντριβή με 1-4 εντός έδρας απο την Γουέστ Χαμ και με παίκτη παραπάνω και σχεδόν 40 λεπτά. Έχει ποιότητα, μπορεί την άνοδο, το έχει δείξει, και θέλει νίκη για να μπει σε μία θέση των playoff σε ενδεχόμενη πιθανή απώλεια κάποιων απο των πολλών ομάδων που βρίσκονται εκεί κοντά. Θέλει να υποδεχθεί και απο θέση ισχύος την επόμενη αγωνιστική την Χαλ σε ένα ντέρμπι δίχως αύριο.. Το διπλό λοιπόν μου αρέσει..

Για το τελευταίο ματς που επέλεξα για να κλείσω την τριάδα μου, τα λόγια περιττέυουν. Η σοβαρή Χάντερσφιλντ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έξετερ. Φόρμα, φιλοδοξίες και δυνατότητες μας δείχνουν τον εύκολο άσσο.. Επόμενη αγωνιστική για την Χάντερσφιλντ με την Στίβενέιτζ εκτός, οπότε καλό είναι να μαζεύει βαθμούς τώρα που μπορεί, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων κάποια στιγμή.. Άσσος η επιλογή..  

Πρόταση

Πόρτσμουθ - Λίντς                               Νίκη της Λίντς (2,20)

Μπρίστολ Σίτυ - Μπλάκπουλ               Νίκη της Μπλάκπουλ (2,30)

Χάντερσφιλντ - Έξετερ                        Νίκη της Χάντερσφιλντ (1,50)

Συνολική απόδοση: 7,59

Ποντάρισμα: 151 μονάδες 


Δεν τελειώσαμε εδώ, καθώς σήμερα το πρόγραμμα είπαμε είναι μεγάλο, και έτσι έχω κρατήσει και κάποιες επιλογές εκτός Αγγλίας..

Πρόταση

Μονπελιέ - Μπορντό                        Νίκη της Μονπελιέ (1,88)

Τζένοα - Πάρμα                                Νίκη της Τζένοα (2,20)

Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαιμ           Νίκη της Βόλφσμπουργκ (2,20)

Απόδοση: 9,1


Ποντάρισμα: Σε σύστημα 2-3, απο 60 μονάδες στην κάθε δυάδα (180 σύνολο) και 70 μονάδες στην τριάδα..


Για τα ματς αυτά, λίγα έχω να πω.. Δυνατές έδρες, ποιότητα στην Μονπελιέ, άλλη ομάδα η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της, και η Τζένοα θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα εντός απο την Κίεβο. Άλλωστε, έχει δείξει ότι έχει δυνατή έδρα με νίκες απέναντι σε Νάπολι και Λάτσιο.

Αυτά.. Αργότερα μπορεί να αναλύσουμε το ντέρμπι της Σέριε Α, Μίλαν - Γιουβέντους, με ειδικά στοιχήματα και νέα απο τις δύο ομάδες.. Καλή τύχη σε όλους.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: