Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη με νέα αρχή


Η χθεσινή μέρα, δεν μας ''πήγε'' όπως θα θέλαμε.. 1/3 over 2,5, 1/3 βασικές προτάσεις, και 1/3 μεγάλες αποδόσεις που όμως θα μπορούσε να είναι 2/3. Δεν παραπονιέμαι γιατί όπως χθες μας χάλασε, άλλες φορές θα μας ''φτιάξει''. Πάμε παρακάτω όμως, με θετική σκέψη.. Τετάρτη σήμερα, το blog ανανεωμένο, καιρός για νέα αρχή και για εμάς. Η κάβα μας ρυθμίστηκε στις 2500 μονάδες και ως το τέλος της χρονιάς θα ελπίσουμε να έχουμε ένα ικανοποιητικό κέρδος, χωρίς υπερβολές. Τα παιχνίδια για σήμερα είναι λίγα, μικρό και το παιχνίδι μας.

Πρόταση

Ζενίτ - Μπενφίκα     goal/goal  (1,95)
Μίλαν - Άρσεναλ      Νίκη Μίλαν  (2,00)

Ποντάρισμα: 80 μονάδες

Συνολική απόδοση:   3,90


Η Μπενφίκα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στην Πορτογαλία, και πάει στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη με σκοπό να αποδείξει την ανωτερότητα της απέναντι στην ανέτοιμη αγωνιστικά Ζενίτ. Η Ζενίτ έχει και απουσίες σημαντικές, πράγμα που καθιστά το έργο της ακόμη πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά, πιστεύω θα το παλέψει, καθώς το κίνητρο της διοργάνωσης και μόνο, θα τους ωθήσει στο να τα δώσουν όλα στο γήπεδο τους και δεν θα το αφήσουν εύκολα το ματς.

Στο δεύτερο παιχνίδι που επέλεξα, πάω με την νίκη της Μίλαν, καθώς έχει παίκτες που με έχουν πείσει ότι μπορούν να νικήσουν την αδύναμη εκτός έδρας Άρσεναλ του Βενγκέρ. 7 ήττες σε 12 εκτός έδρας ματς για την Άρσεναλ, η άμυνα της δεν είναι στα θετικά των εμφανίσεων της, η εμπειρία λείπει, και σίγουρα τα σχέδια εξόντωσης του Αλέγκρι για τον Φαν Πέρσι θα είναι αυτά που θα περιορίσουν τον καλύτερο παίκτη της Άρσεναλ και θα μας οδηγήσουν στην νίκη της Μίλαν.

Καλή επιτυχία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: