Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακάτικο comeback

Κυριακή σήμερα με λιγότερες επιλογές, περισσότερη υπομονή και τις καιρικές συνθήκες στα ίδια επίπεδα. Τρεις προτάσεις για σήμερα, σε καλές αποδόσεις, με την τελική επιλογή να διαφέρει στον καθένα.
Πάμε στην Αγγλία, για το ματς της Γούλβς με την Γουέστ Μπρομ. Η Γουέστ Μπρομ θα πάει στο Μολινο, με σκοπό να μην χάσει στο ντέρμπι αυτό που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη η Γούλβς, θέλει οπωσδήποτε να ξεκολλήσει απο την επικίνδυνη ζώνη και θα τα δώσει όλα μπροστά στο κοινό της για την νίκη. Ένα γρήγορο γκολ λοιπόν, πιστεύω θα μας οδηγήσει στο over 2,5 σε απόδοση 1,83. 


Στην Ελλάδα, όσοι παρακολούθησαν το Παναιτωλικός-Δόξα Δράμας, σίγουρα σκέφτηκαν ότι η μπάλα είναι... Στο 2,10 η τιμή του διπλού στο Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός πιστεύω πως αξίζει να παιχθεί. Καλύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός, με κίνητρα για να ανταποδώσει την οδυνηρή ήττα. Στα θετικά για την επιλογή μας, και η αλλαγή του προπονητή για τον Παναιτωλικό. Πάντως, ο τζίρος του διπλού στο συγκεκριμένο ματς έχει παιχθεί πολύ..

Στην Ισπανία, η Μάλαγα οφείλει κάποιες απαντήσεις σε αυτούς που την αμφισβητούν, ο Πελεγκρίνι θέλει νίκη γιατί θέλει να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, η Μαγιόρκα δεν παίζει το ίδιο καλά στα εκτός έδρας ματς, και αυτή ίσως είναι η ευκαιρία για τον Πελεγκρίνι να δείξει που πήγαν τα λεφτά των μεταγραφών και αν αξίζουν τα λεφτά που μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό. Η νίκη της Μάλαγας  στο 1,75 είναι η επιλογή μας.

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία..







Δεν υπάρχουν σχόλια: