Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Europa.. μέρος 2ο


Πέμπτη σήμερα, μέρα Europa, χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό.. Έκανα μία αναζήτηση για καλές αποδόσεις, αλλά λίγες είναι οι καλές επιλογές όπως έχουμε ξαναπεί, λόγω κινήτρων, φόρμας και άλλων παραγόντων που επηρεάζουν το στυλ και την διάθεση της κάθε ομάδας.. Κάποιες προκρίσεις, έχουν ήδη κριθεί, κάποιες είναι σε τεντωμένο σχοινί.. Μία τριάδα με ρίσκο για σήμερα, σε σύστημα 2-3, πιο πολύ για να περάσει η μέρα, καθώς δεν με έπεισε κάτι σήμερα. Πάμε να δούμε τις επιλογές που έκανα για σήμερα..



Πρόταση

ΠΑΟΚ - Ουντινέζε             Νίκη της Ουντινέζε (2,80)

Μαντσεστερ Γιουν. - Άγιαξ      Νίκη της Μάντσεστερ και κάτω απο 3,5 γκολ (2,15)

Μπιλμπάο - Λοκομοτίβ          Νίκη της Μπιλμπάο και κάτω απο 3,5 γκολ (2,15)

Απόδοση: 12,94 

Ποντάρισμα: Θα ρίξω από 50 μονάδες στην κάθε δυάδα, 3 στο σύνολο, και 68 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο πονταρίσματος 218 μονάδες.



Για τον αγώνα της Τούμπας, δεν έχω να πω πολλά, θεωρώ καλύτερη ομάδα την Ουντινέζε, που παρότι χωρίς το μεγάλο της όπλο, τον Ντι Νατάλε, πιστεύω έχει τα φόντα να φύγει με το διπλό απο την Τούμπα. Χωρίς συναισθηματισμούς λοιπόν για ελληνικές ομάδες κτλ κτλ, το 2,80 του διπλού με άγγιξε και θα το προτιμήσω.

Η Γιουνάιτεντ έχει τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε ένα ματς κλειστό, δεν θα ψαχτεί ιδιαίτερα η Γιουνάιτεντ και ίσως δούμε και μία απο τις αγαπημένες της νίκες με 1-0. Ο Άγιαξ δεν πιστεύω πως μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε την επίθεση της Γιουνάιτεντ, ούτε και έχει την ποιότητα να διασπάσει την άμυνα..

Δύο πολύ καλές ομάδες αναμετριούνται στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο. Η Λοκομοτιβ πιστεύω θα δείξει περισσότερη προσοχή στην άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορέσει να κρατήσει το φουλ επιθετικό σχήμα της Μπιλμπάο άσφαιρο. Νίκη με καθαρό σκορ βλέπω για την Μπιλμπάο. Θα είναι σοβαροί οι Βάσκοι μπροστά στο κοινό τους, δεν θα αφήσουν ελπίδες για πρόκριση, και δεν θα απολέσουν το προβάδισμα όπως έκαναν στο πρώτο ματς..

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε όλους..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: