Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνίζοντας με Europa..



Πέμπτη σήμερα, το πρόγραμμα γεμάτο με Europa League. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια παγίδες, ομάδες ανώτερες και ομάδες κατώτερες, ομάδες με διαφορετικά κίνητρα, με διαφορετικούς στόχους, που θα κοντραριστούν για το εισιτήριο της φάσης των 16. Πάμε να δούμε ποια παιχνίδια μας κάνουν για την σημερινή αγωνιστική δράση.. 



Πρόταση

Άγιαξ - Μάντσεστερ Γιουν.       Νίκη Μάντσεστερ Γιουν. (1,72)
Βικτόρια Πίλζεν - Σάλκε           Νίκη Σάλκε  (1,95)

Συνολική απόδοση: 3,35

Ποντάρισμα 82 μονάδες


Από πού να ξεκινήσω για το ματς του Άμστερνταμ Αρένα; Δύο συνεχόμενες ήττες για το Άγιαξ εντός, στα τελευταία έξι έχει μόλις μία νίκη, δεν είναι στα καλύτερα φεγγάρια του, η γκρίνια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στο, άλλοτε ένδοξο στρατόπεδο του Άγιαξ. Από την άλλη, έρχεται μία ομάδα διψασμένη για τίτλους, έστω και αν αυτοί δεν ανταποκρίνονται στην αίγλη του ονόματος της. Ο λόγος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πάει στο Άμστερνταμ τρένο, έτοιμη να τελειώσει την πρόκριση εκεί καθώς, το πρωτάθλημα στην Αγγλία τρέχει, και είναι πίσω απο την συμπολίτισσα, Σίτυ. Για να κρατηθεί λοιπόν κοντά στην Σίτυ, πιστεύω πως σήμερα θα καταφέρει να σκοράρει 2 γκολ, και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απέναντι στην αδύναμη άμυνα του Άγιαξ. Δίψα υπάρχει λοιπόν, ανάγκη για ξεκούραση επίσης, επιστροφές παικτών και απο την άλλη πλευρά, το χάος.. 


Για το ματς της Σάλκε στην Τσεχία τα πράγματα είναι απλά. Κράξιμο στους παίκτες για την ήττα απο την Γκλάντμπαχ, θέληση για ευρωπαϊκή πορεία ανάλογη με την περσινή, ανωτερότητα ως ομάδα απέναντι στην Πίλζεν, για θέμα φόρμας δεν τίθεται θέμα, καθώς η μία έχει πλήρης υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό, η άλλη έρχεται απο αγωνιστική απραξία 2,5 μηνών χωρίς επίσημο ματς. Στην Τσεχία επίσης, έντονο είναι το θέμα ντόπινγκ που ξέσπασε στην ομάδα με τον βασικό αμυντικό της ομάδας, Μπιστρόμ. Επηρεασμένη απο όλα φαίνεται η Πίλζεν, αδύναμη να αντικρούσει τις φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων..
    
Καλή επιτυχία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: