Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνημα με no bet!





Παρασκευή σήμερα, μέρα ανυπομονησίας για το Σ/Κ και τους αγώνες που έρχονται. Στοιχηματικά για σήμερα θα πρότεινα την αποχή, καθώς τέτοιες μέρες οι πιθανότητες είναι υπέρ των μπουκ. Αυτή θα είναι η λογική για την δική μου στήλη.
Περισσότερη συγκέντρωση στα αυριανά παιχνίδια και κυρίως για Αγγλία, με ανανεώσεις για κάποιες προτάσεις σε βραδινά παιχνίδια απο μένα και τα άλλα παιδιά αυτού του blog.

Για σήμερα λοιπόν, όπως αναφέρω και στον τίτλο το παιχνίδι θα είναι no bet. Παρόλα αυτά, μία πρόταση για το ΝΤΕΡΜΠΙ στην Ελλάδα θα την κάνω.


Ο Ολυμπιακός δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι σε όλα αυτή την στιγμή ανώτερος από την ΑΕΚ, από διοίκηση μέχρι ρόστερ. Οι τιμές όμως που δίνονται για την επικράτηση του Ολυμπιακού είναι πολύ μικρές. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν κάτι να αποδείξουν στους εαυτούς τους απο την ''καζούρα'' που έφαγαν στο Καραϊσκάκη την περυσινή χρονιά. Όμως και ο Ολυμπιακός, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -2 απο τον Παναθαναϊκό, παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την γκέλα του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά και δη μες στην έδρα του. Επίσης, ακολουθεί Ευρώπη την Τρίτη και ορισμένοι σίγουρα έχουν το μυαλό τους εκεί. Έτσι περιμένω τον Βαλβέρδε συντηρητικό στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, όπως συντηρητικό περιμένω και τον Κωστένογλου, αφού θα θέλει να αφήσει μία καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η πρόταση μου είναι το Χ ημίχ./ 1 τελικό που πληρώνει κοντά στο 4.10.

Αυτά! Τα λέμε αύριο με νέες προβλέψεις!


Mark 

Δεν υπάρχουν σχόλια: