Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Και πάλι εδώ!



Εδώ ξανά, στο Β4ΒΕΤ, μετά απο μία εβδομάδα καρναβαλιού, και διεθνών φιλικών που δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Σήμερα κλασσικά, με αρκετή διάθεση, πιστεύω πως είναι μία καλή ευκαιρία, να περάσουν ψηλά σημεία.. Πολλά παιχνίδια λοιπόν, πολλές ευκαιρίες.. Πιστεύω πολύ στην σημερινή μέρα, το ξαναλέω.. Πάμε να δούμε πολλά ματς που μου αρέσουν και έπειτα να δούμε πως θα τα συνδυάσουμε..



Μπέρι - Χάντερσφιλντ          Νίκη της Χάντερσφιλντ (1,91)

Τραγική τελευταία η Μπέρι με φόρμα 0-3-3, δεν κυνηγάει κάτι, δεν είναι σε κίνδυνο, είναι ουσιαστικά αδιάφορη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν αστειεύεται και παίζει ωραία μπάλα. Αξίζει στο 1,91..

Αμβούργο - Στουτγκάρδη     Over 2,5 goal (1,65)

Χωρίς πολλά πολλά, πάμε με την παράδοση και τα τελευταία τους παιχνίδια..

Γουότφορντ - Μπέρνλι        Over 2,5 goal (1,85)

Ανοιχτό ματς, οι δύο ομάδες με παράδοση, χωρίς τίποτα να χάσουν, σκοράρουν, και η Μπέρνλι θεωρητικά ακόμα κάτι προλαβαίνει.. Το πίστεψα απο την πρώτη στιγμή..

Μίλγουολ - Ρέντινγκ       Νίκη της Ρέντινγκ (2,40)

Αυτή η Μίλγουολ δεν μου αρέσει, και απο την άλλη μία απο της αγαπημένες μου ομάδες με 5 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Συμπαγής, αποφασισμένη και σε απόδοση 2,40 θα την εμπιστευθώ την Ρέντινγκ..

Χάρτπουλ - Μίλτον Κέινς Ντονς        Νίκη της Μίλτον Κέινς Ντονς (2,10)

Η μπάλα που παίζει η Ντονς είναι σαφώς για μεγαλύτερα σαλόνια και για αυτό θα παλέψει αυτό το ματς.. Τελειώνει η σεζόν, φορτσάρουν οι Ντονς, που έριξαν χρήμα και πάνε φουλ για άνοδο. Η Χάρτπουλ είναι άνετη, το ίδιο και η Ντονς και πιστεύω η ποιότητα θα υπερισχύσει..

Ρότσντειλ - Σέφιλντ Γουέν.       Νίκη της Σέφιλντ Γουέν. (2,25)

Μου αρέσει τελευταία η Σέφιλντ, δείχνει χαρακτήρα, και εύκολα η δύσκολα, καλώς ή κακώς, έχει περισσότερες πιθανότητες για νίκη απο την σχεδόν τελειωμένη Ρότσντειλ. Η απόδοση μας κάνει..

Ο συνδυασμός τους θα γίνει ως εξής..

Πρόταση

Μπέρι - Χάντερσφιλντ            Νίκη της Χάντερσφιλντ (1,91)

Μίλγουολ - Ρέντινγκ             Νίκη της Ρέντινγκ (2,40)

Ρότσντειλ - Σέφιλντ Γουεν.     Νίκη της Σέφιλντ Γουέν. (2,25)


Απόδοση: 9,40

Ποντάρισμα 150 μονάδες


Πρόταση

Αμβούργο - Στουτγκάρδη        Over 2,5 goal (1,65)

Γουότφορντ - Μπέρνλι          Over 2,5 goal (1,85)

Χάρτπουλ - Μίλτον Κέινς Ντονς      Νίκη της Μίλτον Κέινς Ντονς (2,10)


Απόδοση: 6,41

Ποντάρισμα: 150 μονάδες

Υπάρχουν πολλά ακόμα παιχνίδια, που έχουν αξία σαν αποδόσεις.. Μπράιτον, Μίντλεσμπρο, το Χ2 της Τορκί, Μονπελιέ θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι μας αλλά αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω να πω πολλά.. Αν θέλετε, δείτε τα, και ψάξτε το..


Καλή τύχη σε όλους.. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: