Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ…….. ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!



Πλούσια  η αγωνιστική δραστηριότητα στο δελτίο της  Τρίτης με την παράσταση να κλέβει η επανέναρξη του  Champions League. Ακόμα έχουμε πλούσια δράση στην Τσάμπιονσιπ και στις μικρότερες κατηγορίες  της Αγγλίας.

Λεβερκούζεν- Μπαρτσελόνα : πρώτο παιχνίδι στην φάση των  «16». Η Λεβερκούζεν προέρχεται από ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα από την Ντόρτμουντ. Το  Ίδιο και η Μπαρτσελόνα  που έχασε από την Οσασούνα  και βρέθηκε στο -10 από την κορυφή. Σαφώς απογοητευμένη από το πρωτάθλημα θα περιμένουμε  να ξεσπάσει σε αυτό το παιχνίδι και να δώσει απαντήσεις. 2 ημίχρονο/ 2 τελικό .

Κάρντιφ- Πιτερμπορο: η Κάρντιφ παραμένει στο κυνήγι της 2 θέσης και υποδέχεται  την μέτρια Πιτερμπορο η οποία παίζει ανοιχτό παιχνίδι και έχει εύκολο το γκολ αλλά παραμένει  χωρίς νίκη το 2012. GOAL  ή  OVER.

Μπράιτον – Μίλγουολ : αήττητη παραμένουν  μέσα στο 2012 οι γηπεδούχοι   και θα θελήσουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα απέναντι της προβληματικής Μίλγουολ η οποία βρίσκετε  στην 20η θέση. Άσσος.


Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον : πάμε στο ντέρμπι κορυφής  μαζί με τους γηπεδούχους. Τα «σφυριά» δείχνουν να έχουν βρει την φόρμα τους και πατάνε καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και προσπέρασαν τους «αγίους» που μπορεί να έρχονται από νίκη αλλά με τις εμφανίσεις τους δεν πείθουν. Άσσος.

Μπέρμιγχαμ – Χαλ: η γηπεδούχος ομάδα παραμένει αήττητη  μέσα στην έδρα της από την αρχή του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 3η θέση. Βλέποντας την προϊστορία των μεταξύ τους παιχνιδιών είναι υπέρ της Μπέρμιγχαμ  διότι η γηπεδούχος έχει να χάσει εντός  έδρας από την Χαλ από το 1970. Άσσος ή under.

Δεν υπάρχουν σχόλια: