Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τα αστέρια στην.. Αγγλία



Ξεκινώντας να ρίξω μία πρώτη ματιά πριν δύο μέρες στα παιχνίδια της Τρίτης, διαπίστωσα όπως και πολλοί άλλοι, πως τα.. αστέρια είναι στην Αγγλία. Αποδόσεις, φόρμα, κρισιμότητα στο πρώτο παιχνίδι του Champions League, μας κρατάνε μακριά από τις επιλογές σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια, που ανοίγουν την αυλαία στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης..

 Στην Τσάμπιονσιπ, το παιχνίδι που ξεχωρίζω ευθύς αμέσως λόγω φόρμας, κινήτρων, προϊστορίας είναι αυτό της Κόβεντρι με την Λίντς. 1-2-7 η προϊστορία, κακή η Κόβεντρι τελευταία με μόλις μία νίκη, δείχνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει σημαντικά αποτελέσματα, η Λίντς παίζει καλύτερα εκτός έδρας, χωρίς άγχος απο τις απαιτήσεις του κοινού της, τρέχει να προλάβει μία θέση στα playoff και πιστεύω δεν θα βρει καλύτερη ευκαιρία απο αυτήν για να δείξει ότι μπορεί και αξίζει κάτι παραπάνω για την φετινή σεζόν. Στο 2,20 η απόδοση για το διπλό της Λίντς. 

Επίσης, το διπλό της Μπλάκπουλ σε αποδόσεις κοντά στο 2,10, σε μία έδρα που δεν φοβίζει, κυρίως μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Μπλάκπουλ εκτός έδρας και την ''ρέντα'' που έχει στα τελευταία ματς, πιστεύω μας κάνει και θα το προτιμήσω. Χωρίς πολλά πολλά για την Ντονκάστερ, που θα θέλει να το παλέψει, όμως στα αρνητικά της είναι και η αγωνιστική αποχή για δύο εβδομάδες, και παρά τα δύο καλά τελευταία αποτελέσματα στην έδρα της, πιστεύω δεν θα καταφέρει να αντισταθεί. Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν, το διπλό στο 2,10 η επιλογή μου.

Στην 1η κατηγορία της Αγγλίας, ξεχωρίζω τον άσσο της Καρλάιλ με την προβληματική Τρανμίρ, που συν όλα τα προβλήματα, βάλτε και σημαντικούς τραυματισμούς. Δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην επιθετική διάθεση της Καρλάιλ. Στο 1,83 η νίκη της Καρλάιλ.

Έχω κρατήσει κάποια παιχνίδια για over 2,5 και κάποια outsider που μπορούν να επαληθεύσουν το ποντάρισμα μας.

Στις πιθανές εκπλήξεις βρίσκω την νίκη της Πόρτ Βέιλ κόντρα στην Μπράντφορντ σε απόδοση 3,00. Τέσσερις σερί νίκες για την Πόρτ Βέιλ κόντρα στην Μπράντφορντ, κοντά στις θέσεις για τα playoff ανόδου οι φιλοξενούμενοι, έχει δύο σερί νίκες με 1-0, κρατάει στην άμυνα, και μετά χτυπάει. Πιστεύω αξίζει σε αυτή την απόδοση το διπλό.

Και αν είπα πως άξιζε η απόδοση 3,00  στο διπλό της Πόρτ Βέιλ, τότε σίγουρα αξίζει η απόδοση 3,50 στην νίκη της ανεβασμένης Τορκί, των 6 συνεχόμενων νικών, κόντρα στην αδύναμη τελευταία Τσέλτεναμ που έρχεται απο 2 συνεχόμενα παιχνίδια, κουρασμένη και αγνοώντας την νίκη απο της 28/01/12. Συν σε αυτά και το ότι η τελευταία νίκη της Τσέλτεναμ στην έδρα της ήταν πριν 1 μήνα ακριβώς. Διπλό σε απόδοση 3,50 λοιπόν.

Και τελευταίο παιχνίδι σε απόδοση 4,60 είναι το διπλό της Έξετερ κόντρα στην Νοτς Κάουντι. Δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων τέτοια ώστε να δικαιολογεί αυτές τις αποδόσεις. Το ξαναέκανε η Έξετερ, θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει κάπως απο τα χαμηλά που βρίσκεται και θα προτιμήσω το καλοπληρωμένο διπλό του 4,60.

Για τα παιχνίδια που έχω κρατήσει θα είμαι σύντομος, χωρίς κάποια ανάλυση, αλλά τα διάλεξα κυρίως λόγω φορμαρίσματος και ευκολίας στο σκοράρισμα.

Έτσι, τα παιχνίδια, Μπέρνλι-Μπάρνσλεϊ, Χάντερσφιλντ-Σέφιλντ Γιουν., Γουίκομ-Γέοβιλ.


Αυτά για σήμερα.. Καλή επιτυχία..



Δεν υπάρχουν σχόλια: